Ta-med-mat! Super easy i helgene, når du helst vil slippe å lage mat selv:-)

Hver fredag har vi Kirkebyfjellets Barbacoa-taco

Det vil si meksikansk taco med egen vri, men med den meksikanske måten å tilberede kjøttet på! Dette blir smakfullt! Chillimarinert,godt krydret langtidsstekt kjøtt med masse nordiske smaker til tilbehør. Og selvfølgelig håndstekte tortillas:-) Noe av tilbehøret er syltede eller fermenterte grønnsaker vi har på glass, fra høstens avling hos Meråker Fjellhage.

Pris pr voksen kr 198,- liten porsjon k 110,-

Lørdager tilbyr vi gryter, supper, lasagne og annet godt - som er super godt å varme opp etter endt skitur for eksempel. Grytene vakumeres i poser og varmes opp så enkelt i en kjele med varmt vann. Lasagnen er ferdig stekt i aluminiumsform, og varmes opp i stekeovn. (Tips: lørdagsmenyen kan også hentes ut fredag)

Pris lørdagsmeny varierer, men du får også bestilt voksen og liten porsjon her.

Helgemeny legges ut på vår FB side innen hver tirsdag. Bestillinger skjer pr epost innen torsdag kl 10, og vipses innen fredag kl 12.

Vippsnummer 555 356

I tillegg baker vi fersk bakst onsdag, fredag og lørdag- og det går helt fint å bestille med brød fra oss. Ellers finner du ferskbaksten i lokalmat-utsalget til Meråker Fjellhage, Fagerlia Matstasjon.