Nyheter

Sommer på Kirkebyfjellet

Det er roligere tider hos oss, nå som det snart er sommerferie. Men likevel er det aktivitet, da vi bygger ut et helt nytt bygg på tunet, som skal romme både selskap, konferanse og Fjellbistro!

Vi gleder oss:-)

Mens vi venter på at nybygget skal stå ferdig, så arrangerer vi åpen restaurant lørdag 7. august, med mange spennende smaker! Og leier ut hyttene for sommerferiegjester. Og vi har satt en del datoer utover høsten og vinteren, hvor det er mulig å booke bord. Her kan det også være lurt å være ute i god tid, da kveldene pleier å blir utsolgt nokså fort. 

Ved alle henvendelser, send oss en forespørsel på post@kirkebyfjellet.no 

GOD SOMMER

les mer

Og hva skjer i høst?

Se oversikten her, på alle våre arangementer i høst/vinter - og book deg inn for et opphold, eller et bord i restauranten.

 

les mer

Sommerferie KAMPANJE – book deg inn på Kirkebyfjellet!

Sommerferie KAMPANJE

Drømmer du om et sted å reise til i sommer? Som både har aktivitetstilbud som passer hele familien og hvor du også kan slappe av i fred og ro? Legg turen til Meråker, der dagene kan tilbringes ute, i Rypetoppen klatrepark, på sykkelsete, på hesteryggen eller til fots i fjellet? Og tilbake på Kirkebyfjellet bor du i komfortable hytter med god standard. Utsikten er ubeskrivelig vakker, og naturen tilgjengelig for den som ønsker.

Etter en kort biltur til Rypetoppen kan dere i parken kjenne på adrenalin og mestringsfølelse sammen, med forskjellige vanskelighetsgrader, og også nyte de vakre omgivelsene på egen hånd. Et opphold for minnerike opplevelser!

les mer

Booking for VINTER- OG PÅSKEFERIEN 2022 er nå ÅPEN:-)

Send oss forespørsel nå i dag, for hyttene er etterspurt!

Ski in ski out - restaurant - flotte hytter:-)

Priser - og beskrivelse hytter ligger  ute på siden, benytt kontaktskjema for alle henvendelser. Vi svarer deg pr epost så snart vi kan!

Takk for at dere velger Kirkebyfjellet!

les mer

PÅSKEPROGRAM

Takeaway og bakst!

Gitt de nye smittevernreglene ble det ikke åpen restaurant i påsken likevel.

Men vi tilbyr heller takeaway på utvalgte dager, og som alltid finner du fersk bakst i Fagerlia Matstasjon tor-fre-lørdag:-)

GOD PÅSKE:-)

Ta vare på hverandre, alt blir bra til slutt:-)

les mer

Workation - hjemmekontor borte?

Som ekte digital nomade blir ofte rastløsheten stor, når hjemmekontoret blir for lite.

Ta med deg turtutstyret og "kontoret" og sjekk inn på ei av våre fine hytter, hvor vi sørger for frokost og en nydelig start på dagen - hver dag!

Og du..vi har også badstue med nydelig utstikt.. godt for kropp og sjel.

Wifi på alle hytter og på hele senteret, så den bærbare kan fint bæres med hvor du vil.

Meråker er kjent for hundekjøring, og vi har to aktører som kan vamt anbefales! Aspåsen Gård og Husky og Norway Husky Adventure.

Meråker alpinsenter har supre alpinbakker, umiddelbar tilgjengelig fra hyttene i Kirkebyfjellet. Dagskort utover 1 dag, blir rabbatert hos Alpinsenteret, som gjest i Kirkebyfjellet.

Langrennski? Fantastiske skispor, nesten uendelig! Og du kan følge med på hvor tråkkemaskina er til enhver tid.

Og vil du handle med deg hjem noen skikkelig gode og velsmakende, eller fine håndarbeidsprodukter fra Meråker og Trøndelag? Ja da har Meråker Fjellhage et kjempe koselig lokalmatutsalg nederst i Fagerlia, selvbetjent, Fagerlia Matstasjon.

les mer

Takeaway!

Ta-med-mat! Super easy i helgene, når du helst vil slippe å lage mat selv:-)

les mer

JULEGAVER? Eller en JULE-TAKEAWAY?

En god idè i år, kan være å handle en gave som smaker, og som kan deles av familien!

Eller kanskje et gavekort til noen som du er glad i, som fortjener en bedre middag? Verdien på gavekortet bestemmer du selv.

 

les mer