Hver fredag etter sommerferien utenom private arrangementer har vi åpen Fjellbistro for vår deilige Fjelltaco – «barbacoa-style», mens to lørdager i måneden har vi åpent for kveldens 3-retters bistromeny. Når alpinsesongen er i gang igjen, kommer våre vedovnsstekte surdeigspizzaer tilbake på menyen.
Vi velger å variere litt på tacoen i forhold til tilgangen på de beste råvarene og produktene fra våre fantastiske samarbeidspartnere og småskalaprodusenter som vi benytter oss av. Her kan du se hvem som er delaktig i Fjelltacoen du får servert hos oss: - Svin fra Trøndersopp - Lam fra Småbruket Marken - Storfe fra Trøndelag - Grønnsaker fra Meråker Fjellhage og Småbruket Moum - Mel fra Fuldseth Gård og Gullimunn - Rømme og gårdsmelk fra Kilnes Gård
I glasset kan du velge mellom noen av våre godt utvalgte viner, øl fra Austmann eller Klostergården på Tautra, eller alkoholfrie drikker som blant annet Mikkelhaug-saft, brus fra Grimstad, botaniske drikker fra Villbrygg - eller kanskje du vil prøve våre hjemmelagde drikker.
Kaffen vi serverer er ekte håndverkskaffe, enten fra Jacobsen & Svart eller Langøra Kaffebrenneri
Pssst... Det er mulig å bestille tacoen som takeaway! Kjøttet kommer i vakumerte poser, som du varmer opp selv.
Takeaway-bestillinger vil vi helst ha dagen i forveien, og du kan bestille via epost til booking@kirkebyfjellet.no eller via tlf: 95451245. Hvis samme dag, ring oss så ser vi om vi har kapasitet.
Kjøkkenet er åpent mellom kl 17:00-20:30 Bestill enkelt bord selv HER
Her på Kirkebyfjellet velger vi å ikke ha fast meny, og i bunn og grunn er det fordi vi er nøye med råvarene vi velger. Vi plukker ut det aller beste vi finner av råvarer i nærområdet som er i sesong. Ergo; det som smaker aller best, akkurat nå.
Vi er heldige med beliggenheten i Meråker, for her har vi fjellet rett utenfor døra, bondegårdene tett på og likevel kort vei til fjorden. Våre fantastiske samarbeidspartnere gir oss mulighet til å lage god mat med råvarer av høy kvalitet, aller helst med lokal forankring.
Inspirasjonen henter vi fra naturen og den store verden - men stilen er, og blir; rustikk og personlig. Dette gjør at menyen vår stadig er i skiftende drakt - basert på råvaretilgang, og sesong.
Pris for kveldens 3-retters bistromeny: 555kr per pers Drikke kommer utenom.
I glasset kan du velge mellom noen av våre godt utvalgte viner, øl fra Austmann, eller alkoholfrie drikker som blant annet Mikkelhaug-saft, brus fra Grimstad, Villbrygg - eller kanskje du vil prøve våre hjemmelagde drikker.
Vår sommelier plukker ut viner som passer kveldens meny, og man kan kjøpe til tilhørende vinpakke - om ønskelig.
Kjøkkenet er åpent mellom kl 17:00 - 20:30
Velkommen!