Fjellbistro-meny

Hver fredag utenom private arrangementer har vi åpen Fjellbistro for våre deilige vedovnsstekte surdeigspizzaer,
mens utvalgte lørdager i måneden har vi åpent for kveldens 3-retters bistromeny.

 

FREDAG- og ALPINKAFEMENY
 

          

 

Vi velger å variere litt på pizzamenyen med nye pizzaer nå og da, i forhold til tilgangen på de beste råvarene og produktene. 
 

Alle våre pizzabunner lages med Pierrè.. 
..Og hvem er det? 


Alle våre pizzadeiger stammer faktisk fra en skive surdeigsbrød som Linn hadde med seg hjem etter en tur i Frankrike..
Etter vinkelnerstudiet fikk hun prisen for "Beste Student" - og vant en vintur til Champagne i 2018. 
Der spiste de middag på restauranten L'Assiette Champenoise, hvor de fikk servert et fantastisk surdeigsbrød. 
Hun tok med seg en skive av brødet i en pose, pakket den i kofferten - og vel hjemme ga hun kjøkkensjef Sturla oppgaven med å fortsette og dyrke surdeigskulturen.
Sturla har klart å holde liv i denne - og surdeigen har blitt døpt til "Pierrè". 
Denne serveres til alle våre gjester - i form av pizzabunner, brød og tacolefser. 

Men for å ha en ordentlig god pizza må man ha flere råvarer enn surdeig, og takket være våre samarbeidspartnere og småskalaprodusenter som lager fantastiske råvarer og produkter - har vi fått en ganske så spesiell surdeigspizza.. 

Her kan du se hvem som er delaktig i pizzaene du får servert hos oss:

- Lokalt lam fra Småbruket Marken i Meråker, eller Øfsti Søndre
- Grønnsaker og urter fra Meråker FjellhageSmåbruket Moum og Krogstad Gård i Meråker
- Mel fra Fuldseth Gård og Gullimunn
- Økologisk rømme og melk fra Rørosmeieriet
- Mozzarella og stracciatella fra Toddum Gård 
- Råblå og Seterost fra Grindal Ysteri
- Bacon fra Meråker Kjøtt
- Coppa fra Halsan Halsan Kjøtt på Levanger 
- N'dujapølse fra ASK Gård 
 - Pepperoni fra Per's Kjøkken

God mat nytes best med noe godt i glasset, og vi har valgt ut det aller beste av drikke fra flinke aktører som har fokus på gode, naturlige og smakfulle produkter 

Her ser du hvor drikken du får servert kommer fra: 

 I glasset kan du velge mellom noen av våre godt utvalgte viner,
øl fra Austmann eller Klostergården på Tautra,
eller alkoholfrie drikker som blant annet Mikkelhaug-saft, brus fra Grimstad, botaniske drikker fra Villbrygg
- eller kanskje du vil prøve våre hjemmelagde drikker. 

Kaffen vi serverer er ekte håndverkskaffe,
enten fra Jacobsen & Svart eller Langøra Kaffebrenneri

 

Pssst...
Det er mulig å bestille pizzaen som takeaway!

Takeaway-bestillinger vil vi helst ha dagen i forveien, og du kan bestille via
epost til booking@kirkebyfjellet.no
eller via tlf: 95451245.

Hvis samme dag,
ring oss så ser vi om vi har kapasitet. 

Kjøkkenet er åpent mellom kl 17:00-20:30
Bestill enkelt bord selv HER

 

 

LØRDAGSBISTRO MED KVELDENS BISTROMENY

 

Her på Kirkebyfjellet velger vi å ikke ha fast meny, og i bunn og grunn er det
fordi vi er nøye med råvarene vi velger.
Vi plukker ut det aller beste vi finner av råvarer i nærområdet som er i sesong.
Ergo; det som smaker aller best, akkurat nå. 



Vi er heldige med beliggenheten i Meråker,
for her har vi fjellet rett utenfor døra, bondegårdene tett på og likevel kort vei til fjorden. Våre fantastiske samarbeidspartnere gir oss mulighet til å lage god mat med råvarer av høy kvalitet,
aller helst med lokal forankring. 

Inspirasjonen henter vi fra naturen
og den store verden
- men stilen er, og blir; rustikk og personlig.
Dette gjør at menyen vår stadig er i skiftende drakt - basert på råvaretilgang, og sesong.

 

Pris for kveldens 3-retters bistromeny: 575kr per pers 
Drikke kommer utenom.
 

 

Vår sommelier plukker ut viner som passer kveldens meny, og man kan kjøpe til tilhørende vinpakke - om ønskelig. 

Bordsetting fra kl 19:00 
Bestill enkelt bord selv HER

Velkommen!