Hyttene

Hyttene våre er koselige og praktisk innredet.
Her kan du nyte den fantastiske utsikten over Meråkerfjella og Sylene fra stuevinduet. Beliggenheten er nokså unik, midt i alpinbakken, men også hyggelig skjermet i et hyttefelt.

Alle årstider er vakre i Kirkebyfjellet!

Vinteren byr på glitrende ro, eller lek og morro, for langrenn, alpint-og toppturentusiaster. Høsten med sitt fargespill, er magisk. Våren kan også by på skiturer du sent vil glemme! Og sommeren - når elvene bruser og fjellet lokker.... 

Fire hytter har i 1. etasje stor gang, to soverom, et bad og et tørkerom. I 2. etasje: Kjøkken, spisestue og salong i åpen løsning, to soverom og et bad. Pelletzovn og oppvakmaskin.  Disse hyttene har soveplass for 8 persjoner, 2 enkeltsenger på hvert soverom. Liten veranda i andre etasje, til å nyte utsikten og kaffekoppen. Totalt bo-areal på ca. 90 m2.

Fongen er den femte hytten og inneholder tre soverom, stue/kjøkken i åpen løsning, gang og et bad.
Alt på et plan og tilknyttet den store terrassen i front av hovedhuset. Fongen er tilpasset rullestolbrukere, og har soveplass for 6 personer. 2 enkeltsenger på hvert soverom. Oppvaskmaskin.

Totalt mulige sengeplasser på senteret og i nærliggende enheter, for overnatting på dobbeltrom og med ekstrasenger: 59

Totalt antall sengeplasser på senteret, for overnatting på dobbeltrom: 40 

Når behovet er mest mulig sengeplasser, benytter vi også den minste enheten vi har; Gammelseterhaugen. Denne gir 2-4 sengeplasser ekstra.

De andre ekstra enhetene ligger i gangavstand til senteret og leies av oss ekstra. Disse har ikke wifi.

*Alle enhetene er utstyrt slik at de som bor der kan lage og servere mat for samme antall som det er overnattingsplass til.

*Alle enhetene på Kirkebyfjellet konferansesenter har TV og gratis wifi.                                     

*Sengene er ferdig oppreid når du kommer og det er en stor og liten håndduk til hver.

*Sengene har wonderlandmadrasser, puter og dyner fra Høie.

*I lenestolene ligger vakre, myke ullskinn - av villsau fra småbruket Marken. 

Hyttene ligger i umiddelbar nærhet til hovedbygget. Oppstillingsplass for bil. Etter avtale er det mulig å leie støm-uttak, for å lade El-bil. Dette er ikke en EL-bil ladestasjon, den finner du på Autoline, ca 1 km fra avkjørsel til Fagerliveien. 

Senteret er tilknyttet forhåndsbestilte selskapsarrangement og konferansegjester. Skal du leie hytte for selvhushold, og ønsker en middag i restauranten, ring oss for å høre om det er mulig under ditt opphold. Det er alltid gledelig å ønske velkommen til bords! I vinter-påske og høstferie, annonserer vi våre åpningsdager.
 

VELKOMMEN til Kirkebyfjellet, og tid og rom for fred og ro - på hyttene!