Hyttene

 

Fine hytter med umiddelbar nærhet til alpinbakken, skiløyper og fjellturer i Kirkebyfjellet! Hyttene ligger i umiddelbar nærhet til hovedbygget, bortsett fra Alpinleiligheten, som ligger ca 150m forbi senteret. 

 

Fire hytter har i 1. etasje stor gang, to soverom, et bad og et tørkerom. I hovedetasjen: Kjøkken, spisestue og salong i åpen løsning, to soverom og et bad. Pelletzovn og oppvakmaskin. Disse hyttene har soveplass for 8 persjoner. Totalt et bo-areal på ca. 90 m2.

Fongen er den femte hytten og inneholder tre soverom, stue, kjøkken, gang og et bad.
Alt på et plan og tilknyttet den store terrassen i front av hovedhuset. Fongen er tilpasset rullestolbrukere, og har soveplass for 6 personer. Oppvaskmaskin.

Alpinleiligheten er den 6 enheten, med 2 soverom og 4 sengeplasser. Fordelt på 2 enkeltsenger og ei dobbeltseng. Leiligheten ligger ned ei trapp, så alt fordelt på ett plan, gang med soverom, ei stor og fin åpen løsning for stue/kjøkken/spisetue. Bad med vaskemaskin. Vernanda - med mulighet til å spenne på skia for så å skli rett ut i alpinbakken:-) Her er TV og høyhastighets wifi. Oppstillingsplass for bil.

Hyttene ligger i umiddelbar nærhet til hovedbygget, bortsett fra Alpinleiligheten, som ligger ca 150m forbi senteret. Senteret er tilknyttet forhåndsbestilte selskapsarrangement og konferansegjester. Men hvis bespisning er ønskelig en kveld også for dem som har selvhushold, og vi har kapasitet, er det alltid gledelig å ønske velkommen -også til bords! Det enkleste her, er å ringe i god tid og forespørre. I vinter-påske og høstferie, annonserer vi åpningsdager.

Alle hyttene er utstyrt slik at de som bor der kan lage og servere mat for samme antall som det er overnattingsplass til. Kjøleskapene er i halvstørrelse, og uten fryseboks.

Hyttene leies ut med oppreide senger, samt stor og liten frottè.

Hyttene har trådløst nett, og parabol-tv.

Ved leie av selvhushold, besørges håndtering av søppel og tomgods av leietaker. Sengeklær og håndklær legges i 1 etase, i tøysekk. Oppvasken skal være tatt, og kopper og utstyr være på plass. Sluttrengjøring inngår i prisen. Hyttene forlates i ryddig stand, vinduer og dører skal være låst.