Nå kan du nyte deilig, hjemmelagd julemat - uten å måtte stå på kjøkkenet selv! Perfekt for julebord som foregår hjemme, på kontoret eller andre lokaler. Kan bestilles både som takeaway som hentes, eller maten kan bli tilkjørt.
Kalde retter med mange "små" smaker på bordet, hvor ALT er hjemmelagd!
Lettrøkt røye fra Lierne med tilbehør Eggsalat med egg fra Mikkelhaug Gård eller Julseth Østre Lammerull Ribberull med syltet gresskar Julepostei av reinsdyr og svin med tilbehør Daddel- og baconkrisp Grønnsakssalat Granateple og fiken Brød og smør kr 440,- per pers
Man kan også bestille til: Julesild fra Kirkebyfjellet: 55,- per pers Gås fra Hammerfjell Gård: 65,- per pers 2 gode oster fra Trøndelag, med honningknekkebrød av birøkt honning fra Evjebakken: kr 115,- per pers
Med ribbe fra Trøndelag - der sprø svor, medisterkaker og julepølser hører med! Kirkebyfjellets hjemmelagde rødkål, Krogstadmandel, svisker, epler fra Mikkelhaug Gård og julesjysaus. Så må vi ikke glemme Wenches populære festflatbrød! Kokken trenger tilgang til ovn, for å sprøsteke svoren på ribba.
kr 425,- per pers
Vi har gjort vår egen vri på lunsjboksen - tilpasset førjulstiden. Kom i julestemning på kontoret eller med vennegjengen, med en lekker førjuls-servering! Mettende som en lunsj, enkelt og greit - men likevel så godt. Bestikk og serviett med på forespørsel.
kr 295,- per pers
Her kan dere velge et av disse velsmakende alternativene:
Pannacotta med røde bær og julete tilbehør Riskrem med bringebærsaus av bringebær fra Meråker Julekarameller (3 stk) og en julemakron
kr 85,- per pers
Takeaway hentes til avtalt tidspunkt på Kirkebyfjellet, i Fjellbistroen. Catering tilkjørt kr 175,- per vei i Meråker. NB! for tradisjonell julemeny tilkommer tillegg for tilkjøring - da kokken blir med til lokalet for å sprøsteke svoren på ribba
Send oss en forespørsel via epost til booking@kirkebyfjellet.no