Trugetur og hodelyktsafari!

Bli med på guidet tur med Hallgeir Martin Lundemo. Eller book et inspirasjons-foredrag! Vi garanterer ingen av delene blir kjedelig:-) 

Kontakt oss


Hodelyktsafari og trugetur! Alt blir mye mer spennende i mørket, i lyskjeglen fra hodelykten, -og lagånden enda sterkere! Det er så fint å gå på truger! Selv i tung snø, kommer man seg fram. Vi beregner 2 timer på hele turen, inkludert gjennomgang med guide i forkant. Vi lover god stemning ved bålet, hvor det blir servert god varm drikke. Vi har både truger og hodelykter til utlån.

Topptur! Kirkebyfjellets mange topper er overkommelig for de fleste, det er lett vandreterreng og alle starter her på tunet til Kirkebyfjellet  konferansesenter. Men turen kan gjøres akkurat så lang du vil, og det er mange topper i Meråker å velge mellom. Sammen med Hallgeir, tilpasser vi turen etter deres ønsker.

Inspirasjons-foredrag: Hallgeir holder også et drøy times foredrag til inspirasjon og motivasjon der han forteller mange gode historier fra sin karriere b.l.a som idrettsutøver, topptrener i inn og utland, støttespiller hos team Northug, deltager på 71 grader nord og arrangør av Meråker Mountain Challenge – som sist ble arrangert 4.august 2019. Han motiverer til samhold, kreativitet og gode holdninger, samt gode tips til hvordan man kan ha en spennende og rik livstil basert på sunne interesser!

ta kontakt for tilbud på post@kirkebyfjellet.no 

Trugetur og hodelyktsafari!