UFORMELL KOKKEKUNSTKONKURRANSE!
En uformell kokkekonkurranse – der fokus er samhold og lek, men samtidig må konsentrasjonen være på plass – for her skal dere konkurrere mot de andre, om å lage kveldens beste rett! Menyen skal tilberedes og presenteres rett for rett, gruppe for gruppe – selvsagt med kyndig hjelp fra kjøkken og servering? Vinneren kåres etter visse kriterier, som presenteres ved gjennomgang av kveldens meny og oppgaver. Premie til beste gruppe. Minimum 8 pers – maks 16 per Varighet ca 3 timer Menypris kommer i tillegg pr person
PØLSEKURS
Deltagerne får prøve seg på å lage forskjellige pølser – og pølsene smakes på. Vi tilbereder enten en deilig lunsj eller pausemat – alt etter når på dagen kurset legges til!
Gjennomgang og informasjon om ulike muligheter og anbefalinger ved valg av kjøtt og stykningsdeler. Kjøttet kvernes og ulike krydderblandinger av urter lages.
Minimum 6 pers – maks 10 personer Varighet 2 timer Hvis ønskelig før lunsj, oppstart kl 09:30. Hvis ønskelig som pausemat, oppstart kl 14:00. Menypris kommer i tillegg
PIZZAKURS
Gjennomgang og teori om pizzadeig; melsorter og surdeig. Utvalgte toppinger, ost og tips til dressinger. Alle får jobbe med egne emner, toppe, mekke og steke? Vedfyring, temperatur og steking er også en viktig øvelse! Og du, pizzaen er selvsagt hovedretten denne kvelden... Minimum 6 pers– maks 10 personer Varighet 2 timer Menypris kommer i tillegg pr person
2-retters kurs-delemeny; pizzaene stekes og serveres. Søtsak til dessert. 3-retters kurs-delemeny; Fjelltapas med små og store smaker til å starte med, før pizza og en søtsak til dessert