Fjellbistro-meny

Hver fredag etter sommerferien utenom private arrangementer har vi åpen Fjellbistro for vår deilige Fjelltaco – «barbacoa-style»,
mens to lørdager i måneden har vi åpent for kveldens 3-retters bistromeny.
Når alpinsesongen er i gang igjen, kommer våre vedovnsstekte surdeigspizzaer tilbake på menyen.

 

 

FREDAGSMENY

          

 

Vi velger å variere litt på tacoen i forhold til tilgangen på de beste råvarene og produktene 
 fra våre fantastiske samarbeidspartnere og småskalaprodusenter som vi benytter oss av. 

Her kan du se hvem som er delaktig i Fjelltacoen du får servert hos oss:
- Svin fra Trøndersopp 
- Lam fra Småbruket Marken 
- Storfe fra Trøndelag 
- Grønnsaker fra Meråker Fjellhage og Småbruket Moum
- Mel fra Fuldseth Gård og Gullimunn
- Rømme og gårdsmelk fra Kilnes Gård

 

 I glasset kan du velge mellom noen av våre godt utvalgte viner,
øl fra Austmann eller Klostergården på Tautra,
eller alkoholfrie drikker som blant annet Mikkelhaug-saft, brus fra Grimstad, botaniske drikker fra Villbrygg
- eller kanskje du vil prøve våre hjemmelagde drikker. 

Kaffen vi serverer er ekte håndverkskaffe,
enten fra Jacobsen & Svart eller Langøra Kaffebrenneri

 

Pssst...
Det er mulig å bestille tacoen som takeaway!
Kjøttet kommer i vakumerte poser, som du varmer opp selv.

Takeaway-bestillinger vil vi helst ha dagen i forveien, og du kan bestille via
epost til booking@kirkebyfjellet.no
eller via tlf: 95451245.
Hvis samme dag,
ring oss så ser vi om vi har kapasitet. 

Kjøkkenet er åpent mellom kl 17:00-20:30
Bestill enkelt bord selv HER

 

 

LØRDAGSBISTRO MED KVELDENS BISTROMENY

 

Her på Kirkebyfjellet velger vi å ikke ha fast meny, og i bunn og grunn er det
fordi vi er nøye med råvarene vi velger.
Vi plukker ut det aller beste vi finner av råvarer i nærområdet som er i sesong.
Ergo; det som smaker aller best, akkurat nå. 



Vi er heldige med beliggenheten i Meråker,
for her har vi fjellet rett utenfor døra, bondegårdene tett på og likevel kort vei til fjorden. Våre fantastiske samarbeidspartnere gir oss mulighet til å lage god mat med råvarer av høy kvalitet,
aller helst med lokal forankring. 

Inspirasjonen henter vi fra naturen
og den store verden
- men stilen er, og blir; rustikk og personlig.
Dette gjør at menyen vår stadig er i skiftende drakt - basert på råvaretilgang, og sesong.

 

Pris for kveldens 3-retters bistromeny: 555kr per pers 
Drikke kommer utenom. 

 

I glasset kan du velge mellom noen av våre godt utvalgte viner, øl fra Austmann,
eller alkoholfrie drikker som blant annet Mikkelhaug-saft, brus fra Grimstad,
Villbrygg - eller kanskje du vil prøve våre hjemmelagde drikker. 

 

Vår sommelier plukker ut viner som passer kveldens meny, og man kan kjøpe til tilhørende vinpakke - om ønskelig. 

Kjøkkenet er åpent mellom kl 17:00 - 20:30 

Velkommen!