Aktiviteter

Hos oss er friluftslivets år -hvert år! Med tilgang til naturen rett utenfor døra, er det lett å komme seg ut.

Om du vil løpe, gå eller sykle - Kirkebyfjellet er et godt utgangspunkt!

Vi har mange aktiviteter å velge mellom, tilpasset årstiden og nivå man vil legge seg på. Noen av aktivitetene egner seg som teambuilding, og er basert på samhold og mestringsfølelse. Mens alle aktivitetene byr på god stemning og godt humør! Aktivitetene kan bookes i regi av våre dyktige samarbeidspartnere. Så er det jo fritt fram for å benytte seg av alle flotte ski- og turløyper i nærheten:-) 

Vi ligger "midt i alpinbakken" ved Meråker Alpinsenter, og det er lett å la seg friste for en tur. Det er bare å spenne på seg skia, og skli rett ut i bakken. Meråker er kjent for sine flotte snøforhold! 

Med 4 t-krok skitrekk, 440 m høydeforskjell, lengste nedfart er 2400m og 13 nedfarter i forskjellige vanskelighetsgrader - er mulighetene mange! Det er også barnetrekk og terrengpark. Gå inn på http://www.merakeralpinsenter.com for mer informasjon.

Uteaktiviteter avsluttes gjerne i jaccuzien og badstua. Avslappende avkobling i sosialt lag, gjerne med en kald avrivning i snøen eller bekken underveis!