Meny

Vi er så heldige som har beliggenhet i fjellbygda Meråker, og vi benytter oss i stor grad av det naturen og bygda har å tilby oss av råvarer.
Menyen er i stadig skiftende drakt, ut i fra råvaretilgang, og sesong.

På bildet ser du de smaksrike bringebærene fra Veiseth - en særegen bringebærsort Stiora fra Stjørdal.

Noe av det vi serverer er fjellfisk fra både Feren og Finnkoisjøen i Meråker, og nydelig røye fra Hongset i Veljfjord. Ellers serverer vi villaks fra Ramsøy røykeri på Averøya. Sjøkreps fra Frøya, rein fra Brandsfjell (reindriftsutøver i Meråker), ekstremt kortreist lam -da de beiter i Kirkebyfjellet, Fagerlia og på Langen! Griser som lever fritt ute og spiser godt, på Bøle gård. Mandelpotet fra potetbonde Juliussen og Krogstad i Meråker. Økologisk ku har vi gjerne på menyen, fra FJellset gård i Kopperå. Skotsk høylandsfe, som beiter ute og får grovfor på vinteren.

Ekstra gode grønnsaker er for oss viktige. Og vi er så heldige og kan tilby ureiste og usprøyta grønnsaker fra Eva og Stefans gård, som ligger vakkert til i Fagerlia. Det knaskes og smiles, og syltes og saftes, når vi tilbereder de fine grønnsakene http://www.merakerfjellhage.no Vidar Kvittem, fra gården Kvittem Vestre, er en kvalitetsprodusent vi også gjerne vil framsnakke. Han er heløkologisk grønnsaks, melk- og kornbonde. Vi serverer oster både fra norske og utenlandske produsenter. Vi vil ikke du skal gå glipp av de beste utenlandske, men det er i dag så mange himmelsk deilige norske oster! Har du hørt om Grinndalen Gårdsysteri? Hvis ikke, vet du at du er herved anbefalt! www.grindalysteri.no

Når vi kommer til desserten, ja så er det ikke i tvil om at alt som er hjemmelaget med kunnskap og kjærighet blir da godt! Sjokolade, marengs, is.....og kanskje med en fermentert overraskelse til? Valhrona er den ultimate sjokoladen som produseres i Frankrike, og som er en selvfølge på vårt kjøkken. Og for ikke glemme bringebæra fra Veiseth på Stjørdal. De deiligste bringebær! Er du nyskjerrig? Sjekk facebooksiden dems, Veiseth-Bringebær frå Stjørdal.

Vi anbefaler våre gjester å stole på oss, til å sette sammen en meny, ut fra det beste som sesongen -og produsentene har å tilby til enhver tid. Med kunnskap om hvordan tilberede de enkelte råvarene -og ved å kjenne historien til dem går vi løs på oppgaven med kreativitet og iver etter å alltid gi den deiligste smaksopplevelse!

Er du likevel avhengig av en fast meny på forhånd av ditt arrangement, så har vi noen gjennomtenkte -og i aller høyeste grad velsmakende, du kan velge i mellom.

 

PRISER:

4-retters middag kr. 620,-   

3-retters middag kr. 525,-

2-retters middag kr. 425,-

Barn under12 år:

Barnemeny hovedrett og dessert, kr. 150,-

Lik meny som voksne, 3-retters med tilpasset porsjoner, kr. 350,-

Når buffè; barn under 3 år, gratis

Ps. Vi serverer gjerne deilig kaffe fra LANGØRA KAFFEBRENNERI etter middag www.langorakaffe.no