Fjellbistro - er vårt navn på restaurantkonseptet. Vi arrangerer ulike temakvelder og meny varierer med sesong, men hver fredag har vi åpent for vår variant av Fjelltaco - "barbacoa"-style. To lørdager i måneden har vi åpen bistro på lørdagskvelder for kveldens 3-retters bistromeny. Uansett kveld og tema velger vi råvarer av høy kvalitet, aller helst med lokal forankring. Inspirasjonen henter vi fra naturen og den store verden, men stilen er og blir rustikk og personlig.
For i Meråker følger vi daglig stien opp fjellet, og blir inspirert til det råe, enkle og ekte.
Bestill bord her
EN NY ÆRA
I 2022 sto et nytt hus ferdig på tunet, og ikke et hvilket som helst hus - men et flerbrukshus til glede for og nytte for alle! Som konferansegjest vil du dra nytte av større lokaler, smakfullt og smart innredet - et mer fleksibelt kurssted. Som selskapsgjest eller brudepar, håper vi du og dere vil legge merke til godt gjennomførte detaljer for det ultimate arrangementet. Som spisegjest ønskes du velkommen i Fjellbistroen - som er navnet på restaurantkonseptet vårt. Her legger du kanskje merke til vårt helt nye analoge barkjøkken, med vedfyrt pizzaovn og grue. I helgene kan du velge deg lunsj, bakst, kaffe og middag.