Hva skjer - 2025?

Fjellbistroen vår har åpent faste kvelder utenom temakvelder og private arrangement.
Hver fredag har vi åpen Fjellbistro for våre vedovnsstekte surdeigspizzaer, andre retter, småsnacks, dagens dessert - og salg av nystekte brød på disken. 
Hver lørdag i alpinsesongen har vi åpen Alpinkafe for pizza, andre retter, småsnacks, fersk søtbakst og kaffe. 
Utvalgte lørdagskvelder har vi i tillegg kveldens 3-retters bistromeny som serveres kl 19:00. 


KALENDER:

 

JULI: 

Fredag 4.juli: Siste Fjellbistro før til høsten!
(.. Men kanskje vi sees på kafeen på Renå Gård i sommer?) 
Pizza, andre retter, småsnacks og dagens dessert!
Kjøkkenet er åpent fra kl 17:00 - 20:30
Nystekte brød på disken fra kl 17
Bestill bord her


I uke 28,29 og 30 finner du oss på
historiske Renå Gård!
Vi har åpen sommerkafe - med salg av is, unike Renå-vafler, kaffe og kaker! 
Ingen bordreservasjoner, her er det bare å komme innom.
Vi har åpent torsdag, fredag, lørdag og søndag
- fra kl 11-15:00
Hjertelig velkommen! 

-

AUGUST:

Fredag 15-24.august: Teater og middag på fjellet!


"Svik. Sarajevo 1984" er et teaterstykke basert på Magnar Lundemo, og fremføres på scene nedenfor Fjellbistroen - før vi serverer en 2-retters middag. 

 

Forestillinger: 
Fredag 15.august kl 19:00 - PREMIERE! 
Lørdag 16.august kl 19:00
Søndag 17.august kl 15:00
Fredag 22.august kl 19:00
Søndag 24.august kl 15:00 

Salg av kaffe og drikke i Gammelstua en time før start. 
Middag og pub i Fjellbistroen etter forestilling. 

Se HER for mer info 

Fredag 29.august: Fjellbistro
Vedovnsstekt surdeigspizza med lokale toppinger! 
Kjøkkenet er åpent fra kl 17:00 - 20:30
Nystekte brød på disken fra kl 17
Bestill bord her


Lørdag 30.august: Lørdagsbistro
Med kveldens 3-retters bistromeny
Maten serveres kl 19:00
Bestill bord HER

SEPTEMBER: 

Fredag 5.september:  Fjellbistro
Vedovnsstekt surdeigspizza med lokale toppinger! 
Kjøkkenet er åpent fra kl 17:00 - 20:30
Nystekte brød på disken fra kl 17
Bestill bord her

-

Fredag 12.september: Fjellbistro
Vedovnsstekt surdeigspizza med lokale toppinger! 
Kjøkkenet er åpent fra kl 17:00 - 20:30
Nystekte brød på disken fra kl 17
Bestill bord her


Lørdag 13.september: Lørdagsbistro
Med kveldens 3-retters bistromeny
Maten serveres kl 19:00
Bestill bord HER

Fredag 19.september: Fjellbistro
Vedovnsstekt surdeigspizza med lokale toppinger! 
Kjøkkenet er åpent fra kl 17:00 - 20:30
Nystekte brød på disken fra kl 17
Bestill bord her

-

Fredag 26.september: Fjellbistro
Vedovnsstekt surdeigspizza med lokale toppinger! 
Kjøkkenet er åpent fra kl 17:00 - 20:30
Nystekte brød på disken fra kl 17
Bestill bord her

-

OKTOBER: 

Fredag 3.oktober: Fjellbistro
Vedovnsstekt surdeigspizza med lokale toppinger! 
Kjøkkenet er åpent fra kl 17:00 - 20:30
Nystekte brød på disken fra kl 17
Bestill bord her

-

Fredag 10.oktober: Vi starter høstferien med..
TACOFREDAG!



Vår velsmakende variant av Barbacoa-taco er gjør et comeback for to kvelder! 
Kjøkkenet er åpent fra kl 17:00 - 20:30
Nystekte brød på disken fra kl 17
Bestill bord her

-

Lørdag 11.oktober: Konsertevent med middag! 
Mer info kommer, følg med.. 

-

Fredag 17.oktober: TACOFREDAG!
Vår velsmakende variant av Barbacoa-taco er gjør et comeback for to kvelder! 
Kjøkkenet er åpent fra kl 17:00 - 20:30
Nystekte brød på disken fra kl 17
Bestill bord her

-

Fredag 24.oktober: Fjellbistro
Vedovnsstekt surdeigspizza med lokale toppinger! 
Kjøkkenet er åpent fra kl 17:00 - 20:30
Nystekte brød på disken fra kl 17
Bestill bord her

-

Fredag 31.oktober: Fjellbistro
Vedovnsstekt surdeigspizza med lokale toppinger! 
Kjøkkenet er åpent fra kl 17:00 - 20:30
Nystekte brød på disken fra kl 17
Bestill bord her

-

 

NOVEMBER:


Lørdag 1.november: Lørdagsbistro
Med kveldens 3-retters bistromeny
Maten serveres kl 19:00
Bestill bord HER

-

Fredag 7.november: Fjellbistro
Vedovnsstekt surdeigspizza med lokale toppinger! 
Kjøkkenet er åpent fra kl 17:00 - 20:30
Nystekte brød på disken fra kl 17
Bestill bord her

-
Lørdag 7.november: Mat- og vinkveld! 



Velkommen til en nydelig mat- og vinkveld i Fjellbistroen!
Mer info kommer, følg med.. 

Teamet på Kirkebyfjellet har satt sammen en smakfull meny som vil harmonere godt med de utsøkte vinene vi skal smake på denne kvelden. 

Bordsetting kl 19:30
Pris meny og vinpakke 1.950,-

Bestill bord HER

-

Fredag 14.november: Fjellbistro
Vedovnsstekt surdeigspizza med lokale toppinger! 
Kjøkkenet er åpent fra kl 17:00 - 20:30
Nystekte brød på disken fra kl 17
Bestill bord her

-

Fredag 21.november: Fjellbistro
Vedovnsstekt surdeigspizza med lokale toppinger! 
Kjøkkenet er åpent fra kl 17:00 - 20:30
Nystekte brød på disken fra kl 17
Bestill bord her

-

Lørdag 22.november: LUTEFISKLAG! 


 

Velkommen til årets Lutefisklag! 

En populær kveld med 2 ganger servering av lutefisk,
med Wenches ettertraktede potet-kaker og annet godt tilbehør! 

Dørene åpnes kl 18:30
Bordsetting kl 19:00 

Pris: 795,- per pers 
Inkludert kaffe til desserten

Bestill bord HER

-

Fredag 28.november: Fjellbistro
Vedovnsstekt surdeigspizza med lokale toppinger! 
Kjøkkenet er åpent fra kl 17:00 - 20:30
Nystekte brød på disken fra kl 17
Bestill bord her

-

 

DESEMBER: 

Fredag 5.desember: Julebordskveld
 


Velkommen til et hyggelig julebord!
Med varm vintergløgg ved ankomst, 3-retters julemeny bestående av lokale råvarer
- godt forankret i juletradisjoner.
Nyt en bedre julemiddag, i godt selskap!

Menyen består av: 
Forrett - lettrøkt røye fra Blåfjell i Lierne, med tilbehør fra Meråker Fjellhage og Småbruket Moum.
Hovedrett - tradisjonell juletallerken med trøndersk kvalitetsribbe, mandelpotet fra Krogstad. Kirkebyfjellets hjemmelagde pølser, medusterkaker, rødkål, julesaus - og selvsagt; Wenches flatbrød. 
Dessert - Kirkeby-karamellpudding med fløtekrem, og ikke minst den velrenomerte fløtekaramellsausen.. 
Til dessert serveres julekaffe fra Langøra Kaffebrenneri. 
 

Pris: 885,-
inkludert kaffe til dessert

18:30 - Dørene åpner, velkommen inn til vintergløgg 
19:00 - bordsetting

Velkommen! 

! EARLYBIRDTILBUD !
BESTILL INNEN FREDAG 24.OKTOBER FOR EN KNALLPRIS! 
695,- PER PERS 

Book bord HER

-

Lørdag 6.desember: Julefest
 


Velkommen til en festkveld - med en 2-retters julemeny og live musikk! 

Menyen består av: 
Hovedrett - Trøndersk kvalitetsribbe med sprø svor (så klart), og mandelpotet fra Krogstad.
Kirkebyfjellets hjemmelagde pølser, medisterkaker, rødkål, julesaus - og selvfølgelig; 
Wenches flatbrød attåt. 
Dessert - Kirkeby-karamellpudding med fløtekrem, og ikke minst den velrenomerte fløtekaramellsausen vår..
Til desserten serverer vi julekaffe fra Langøra Kaffebrenneri

Pris: 985,- 
Inkluderer inngangsbillett til julefest med dansbar livemusikk, og en 2-retters tradisjonell julemeny før festen starter. 


18:30: Dørene åpnes - velkommen!
19:00: 2-retters tradisjonell julemat 
ca 22:00: Live musikk

Book bord HER

 

 


TIDLIGERE I ÅR/ ALLEREDE AVHOLDT: