Hva skjer - 2025?

Fjellbistroen vår har åpent faste kvelder utenom temakvelder og private arrangement.
Hver fredag har vi åpen Fjellbistro for våre vedovnsstekte surdeigspizzaer, andre retter, småsnacks, dagens dessert - og salg av nystekte brød på disken. 
Hver lørdag i alpinsesongen har vi åpen Alpinkafe for pizza, andre retter, småsnacks, fersk søtbakst og kaffe. 
Utvalgte lørdagskvelder har vi i tillegg kveldens 3-retters bistromeny som serveres kl 19:00. 


KALENDER:

 

SEPTEMBER: 

 

Fredag 26.september: Fjellbistro
Vedovnsstekt surdeigspizza med lokale toppinger! 
Kjøkkenet er åpent fra kl 17:00 - 20:30
Nystekte brød på disken fra kl 17
Bestill bord her

-

OKTOBER: 

Fredag 3.oktober: Stengt grunnet privat arrangement

-

Fredag 10.oktober: Vi starter høstferien med..
TACOFREDAG!



Vår velsmakende variant av Barbacoa-taco er gjør et comeback for to kvelder! 
Kjøkkenet er åpent fra kl 17:00 - 20:30
Nystekte brød på disken fra kl 17
Bestill bord her

-

Lørdag 11.oktober: Bistrojazz 

I denne utgaven av høstjazzen får vi besøk av en av Norges fremste jazzvokalister, Kirsti Huke, stjernepianist Vigleik Storaas, stortalentet Johannes Lykkås på bass, samt fast kirkeby-trommis Truls Rønning.

Til sammen har disse utallige utgivelser, spellemannpriser og utmerkelser på samvittigheten, og vi lover en kveld med god jazzmusikk i perfekt harmoni med god mat og drikke!


 

KJØP BILLETTER HER

NB! Maten velges som tillegg - etter du har valgt antall konsertbilletter du vil kjøpe. Det vil bli salg av drikke under konserten.

Er dere flere sammen som ønsker å ta en hyttetur i forbindelse med høstferie og konsert - ta kontakt for et godt pristilbud på hytteleie! Forespørsel sendes på epost til booking@kirkebyfjellet.no

Hvis du ønsker å sitte sammen med noen andre som har kjøpt billett - send oss en epost! Da trenger vi navnet på personene som har kjøpt billettene.

-

Fredag 17.oktober: TACOFREDAG!
Vår velsmakende variant av Barbacoa-taco er gjør et comeback for to kvelder! 
Kjøkkenet er åpent fra kl 17:00 - 20:30
Nystekte brød på disken fra kl 17
Bestill bord her

-

Fredag 24.oktober: Fjellbistro
Vedovnsstekt surdeigspizza med lokale toppinger! 
Kjøkkenet er åpent fra kl 17:00 - 20:30
Nystekte brød på disken fra kl 17
Bestill bord her

-

Lørdag 25.oktober: Winemakers Dinner med P.A Larsen!  



Velkommen til en nydelig mat- og vinkveld i Fjellbistoen
- med P.A Larsen og Pontus Dahlstrom!

 

Vinselskapet P.A. Larsen var et av de første – og definitivt det største – av selskaper som omsatte vin og brennevin i Norge før Vinmonopolets opprettelse 30. november 1922.

Selskapet var kjent som en tilbyder av kvalitetsvin fra datidens ypperste vinområder, som Bordeaux, Burgund og Champagne.

Det var også det første selskapet som dro ned til vindistriktene og handlet direkte med slottene, i stedet for å gå via tyske mellommenn, som var standarden på siste del av 1800-tallet. Det var de omfattende vinkjellerne til P.A.L. som utgjorde startbeholdningen til det nyetablerte statlige monopolet.

30. november 2022 – på Vinmonopolets 100-årsdag – gjenoppstod P. A. Larsen som en aktør i det norske vinimportørbransjen. Dette kom i stand som et samarbeidsprosjekt mellom Rebel og en av Norges aller fremste vinfolk, restauratør Pontus Dahlström.

Dahlström, som opprinnelig er fra Finland, har over tjue års fartstid som sommelier i Norge. Han startet sin karriere hos Eyvind Hellstrøm på Bagatelle, før han – etter et par år på importsiden – startet Maaemo sammen med Esben Holmboe Bang i 2010. Da Maaemo mottok sin tredje stjerne i Michelin-guiden solgte Dahlström seg ut og startet etter hvert nabolagsrestauranten Kolonialen på Bislett.



Skynd deg å booke bord allerede nå - det kommer til å bli fullt! 

 

Bordsetting kl 19:30
Pris meny og vinpakke 1.950,-

Book bord HER

-

Fredag 31.oktober: Fjellbistro
Vedovnsstekt surdeigspizza med lokale toppinger! 
Kjøkkenet er åpent fra kl 17:00 - 20:30
Nystekte brød på disken fra kl 17
Bestill bord her

-

 

NOVEMBER:


Lørdag 1.november: Lørdagsbistro
Med kveldens 3-retters bistromeny
Maten serveres kl 19:00
Bestill bord HER

-

Fredag 7.november: Fjellbistro
Vedovnsstekt surdeigspizza med lokale toppinger! 
Kjøkkenet er åpent fra kl 17:00 - 20:30
Nystekte brød på disken fra kl 17
Bestill bord her-
 

-

Fredag 14.november: Fjellbistro
Vedovnsstekt surdeigspizza med lokale toppinger! 
Kjøkkenet er åpent fra kl 17:00 - 20:30
Nystekte brød på disken fra kl 17
Bestill bord her

-

Fredag 21.november: Fjellbistro
Vedovnsstekt surdeigspizza med lokale toppinger! 
Kjøkkenet er åpent fra kl 17:00 - 20:30
Nystekte brød på disken fra kl 17
Bestill bord her

-

Lørdag 22.november: LUTEFISKLAG! 


 

Velkommen til årets Lutefisklag! 

En populær kveld med 2 ganger servering av lutefisk,
med Wenches ettertraktede potet-kaker og annet godt tilbehør! 

Dørene åpnes kl 18:30
Bordsetting kl 19:00 

Pris: 795,- per pers 
Inkludert kaffe til desserten

Bestill bord HER

-

Fredag 28.november: Fjellbistro
Vedovnsstekt surdeigspizza med lokale toppinger! 
Kjøkkenet er åpent fra kl 17:00 - 20:30
Nystekte brød på disken fra kl 17
Bestill bord her

-

 

DESEMBER: 

Fredag 5.desember: Julemiddag
 


Velkommen til et hyggelig julebord!
Med varm vintergløgg ved ankomst, 3-retters julemeny bestående av lokale råvarer
- godt forankret i juletradisjoner.
Nyt en bedre julemiddag, i godt selskap!

Menyen består av: 
Forrett - lettrøkt røye fra Blåfjell i Lierne, med tilbehør fra Meråker Fjellhage og Småbruket Moum.
Hovedrett - tradisjonell juletallerken med trøndersk kvalitetsribbe, mandelpotet fra Krogstad. Kirkebyfjellets hjemmelagde pølser, medusterkaker, rødkål, julesaus - og selvsagt; Wenches flatbrød. 
Dessert - Kirkeby-karamellpudding med fløtekrem, og ikke minst den velrenomerte fløtekaramellsausen.. 
Til dessert serveres julekaffe fra Langøra Kaffebrenneri. 
 

Pris: 885,-
inkludert kaffe til dessert

18:30 - Dørene åpner, velkommen inn til vintergløgg 
19:00 - bordsetting

Velkommen! 

! EARLYBIRDTILBUD !
BESTILL INNEN FREDAG 24.OKTOBER FOR EN KNALLPRIS! 
695,- PER PERS 

Book bord HER

-

Lørdag 6.desember: Julebordskveld med julemeny og Los Bandidos
 


Velkommen til en festkveld - med en 2-retters julemeny og live musikk av Los Bandidos!

Menyen består av: 
Hovedrett - Trøndersk kvalitetsribbe med sprø svor (så klart), og mandelpotet fra Krogstad.
Kirkebyfjellets hjemmelagde pølser, medisterkaker, rødkål, julesaus - og selvfølgelig; 
Wenches flatbrød attåt. 
Dessert - Kirkeby-karamellpudding med fløtekrem, og ikke minst den velrenomerte fløtekaramellsausen vår..
Til desserten serverer vi julekaffe fra Langøra Kaffebrenneri

Når alle er gode og mette - inntar duoen scenen!
Los Bandidos spiller alt fra Creedence, Åge, Cash og DDE til Dagny og Lady Gaga - altså de favorittene du vil høre - og de du ikke visste du ville høre!


Pris: 985,- 
Inkluderer inngangsbillett til julefest med dansbar livemusikk, og en 2-retters tradisjonell julemeny før festen starter. 


18:30: Dørene åpnes - velkommen!
19:00: 2-retters tradisjonell julemat 
ca 22:00: Live musikk

Billetter selges via Hoopla - SE HER! 

 

 


TIDLIGERE I ÅR/ ALLEREDE AVHOLDT: