Fjellbistroen vår har åpent faste kvelder utenom temakvelder og private arrangement. Hver fredag har vi åpen Fjellbistro for våre vedovnsstekte surdeigspizzaer, andre retter, småsnacks, dagens dessert - og salg av nystekte brød på disken. Hver lørdag i alpinsesongen har vi åpen Alpinkafe for pizza, andre retter, småsnacks, fersk søtbakst og kaffe. Utvalgte lørdagskvelder har vi i tillegg kveldens 3-retters bistromeny som serveres kl 19:00.
-
Fredag 7.november: Fjellbistro Vedovnsstekt surdeigspizza med lokale toppinger! Kjøkkenet er åpent fra kl 17:00 - 20:30 Nystekte brød på disken fra kl 17 Bestill bord her-
Fredag 14.november: Fjellbistro Vedovnsstekt surdeigspizza med lokale toppinger! Kjøkkenet er åpent fra kl 17:00 - 20:30 Nystekte brød på disken fra kl 17 Bestill bord her
Fredag 21.november: Fjellbistro Vedovnsstekt surdeigspizza med lokale toppinger! Kjøkkenet er åpent fra kl 17:00 - 20:30 Nystekte brød på disken fra kl 17 Bestill bord her
Lørdag 22.november: LUTEFISKLAG!
Velkommen til årets Lutefisklag!
En populær kveld med 2 ganger servering av lutefisk, med Wenches ettertraktede potet-kaker og annet godt tilbehør!
Dørene åpnes kl 18:30 Bordsetting kl 19:00
Pris: 795,- per pers Inkludert kaffe til desserten Bestill bord HER
Fredag 28.november: Fjellbistro Vedovnsstekt surdeigspizza med lokale toppinger! Kjøkkenet er åpent fra kl 17:00 - 20:30 Nystekte brød på disken fra kl 17 Bestill bord her
Fredag 5.desember: Julemiddag
Velkommen til et hyggelig julebord! Med varm vintergløgg ved ankomst, 3-retters julemeny bestående av lokale råvarer - godt forankret i juletradisjoner. Nyt en bedre julemiddag, i godt selskap!
Menyen består av: Forrett - lettrøkt røye fra Blåfjell i Lierne, med tilbehør fra Meråker Fjellhage og Småbruket Moum. Hovedrett - tradisjonell juletallerken med trøndersk kvalitetsribbe, mandelpotet fra Krogstad. Kirkebyfjellets hjemmelagde pølser, medusterkaker, rødkål, julesaus - og selvsagt; Wenches flatbrød. Dessert - Kirkeby-karamellpudding med fløtekrem, og ikke minst den velrenomerte fløtekaramellsausen.. Til dessert serveres julekaffe fra Langøra Kaffebrenneri.
Pris: 885,- inkludert kaffe til dessert
18:30 - Dørene åpner, velkommen inn til vintergløgg 19:00 - bordsetting
Velkommen! Book bord HER
Lørdag 6.desember: Julebordskveld med julemeny og Los Bandidos
Velkommen til en festkveld - med en 2-retters julemeny og live musikk av Los Bandidos! Menyen består av: Hovedrett - Trøndersk kvalitetsribbe med sprø svor (så klart), og mandelpotet fra Krogstad. Kirkebyfjellets hjemmelagde pølser, medisterkaker, rødkål, julesaus - og selvfølgelig; Wenches flatbrød attåt. Dessert - Kirkeby-karamellpudding med fløtekrem, og ikke minst den velrenomerte fløtekaramellsausen vår.. Til desserten serverer vi julekaffe fra Langøra Kaffebrenneri
Når alle er gode og mette - inntar duoen scenen! Los Bandidos spiller alt fra Creedence, Åge, Cash og DDE til Dagny og Lady Gaga - altså de favorittene du vil høre - og de du ikke visste du ville høre!
Pris: 985,- Inkluderer inngangsbillett til julefest med dansbar livemusikk, og en 2-retters tradisjonell julemeny før festen starter. 18:30: Dørene åpnes - velkommen! 19:00: 2-retters tradisjonell julemat ca 22:00: Live musikk
Billetter selges via Hoopla - SE HER!
Fredag 12.desember: Fjellbistro til kl 20:00 - og JULEQUIZ!
Vedovnsstekt surdeigspizza med lokale toppinger! Kjøkkenet er åpent fra kl 17:00 - 20:00 Nystekte brød på disken fra kl 17 Bestill bord her
Påmelding av lag til quizen via epost - husk lagnavn og antall deltakere. Påmelding: 100kr per lag - som går til premiepotten Max 8 pers per lag
Fredag 19.desember: Fjellbistro Vedovnsstekt surdeigspizza med lokale toppinger! Kjøkkenet er åpent fra kl 17:00 - 20:30 Nystekte brød på disken fra kl 17 Bestill bord her
ÅPNINGSTIDER FOR ROMJULA KOMMER SNART - FØLG MED!!
Psst.. Allerede nå kan du sikre deg billett til duo-konsert med Charlotte Audestad og Jo Sverre Sande i Fjellbistroen! Vi serverer en herlig 3-retters meny før konserten. Mer info og billetter finner du HER
TIDLIGERE I ÅR/ ALLEREDE AVHOLDT: