Konferanseopphold

KONFERANSEOPPHOLD

Her kan dere kombinere faglig påfyll i flotte møterom med frisk fjell-luft for luftepauser,
gode og sunne forfriskninger gjennom dagen - og overnatting i våre lune hytter på tunet! 



Vi vet at dagene som kursdeltaker kan bli lange, så vi sørger alltid for at dere får påfyll i møterom.
Her får dere serverert frukt, isvann, kvalitetste fra Gravraak Teatelièr,
og håndverkskaffe fra Langøra Kaffebrenneri eller Jacobsen & Svart gjennom hele dagen. 

 

I vår flotte Fjellbistro har vi møterommene Fjellheim og Moltrom som enten kan benyttes hver for seg - eller åpnes opp til et stort og luftig møterom.
Fjellheim - tar opptil 80 personer. 

De ligger i første etasje, med tilgang til veranda, der du kan nyte kaffepausen.


I den koselige "Gammelstua" har vi også to møterom. 


Syltainna ligger i andre etasje - med møteromsoppsett for opptil 40 pers.
Vårt minste møterom, Kluken - med møteromsoppsett for opptil 15 pers. 
Fra møterommene i Gammelstua har du gode mingleområder for gruppearbeid
- i spisestua, peisestua og gode uteområder.

Felles for alle møterommene er at de er utstyrt med projektor, lydanlegg, flipover og skrivesaker.


Etter en dag med konferanse - kan man bare tusle over tunet og inn i hytta.



Hyttene våre er koselig innredet - etter endt møtedag er det fint å kunne trekke seg tilbake hit. Nyt komforten, stillheten og den fantastiske utsikten over Meråkerfjella og Sylene fra stuevinduet.
 

KIRKEBY FULLPENSJON 

Inkludert:

  • En dag møteromsleie med tilhørende servering
    • Tilhørende servering: håndverkskaffe, kvalitets-te, isvann og fersk frukt hele dagen
  • 2-retters lunsj i restauranten
    • En sittende lunsj, hvor vi serverer smakfulle og gjennomtenkte lunsjretter laget av de beste norske råvarene i sesong. 
      Til dessert blir du tilbydd håndverkskaffe eller kvalitets-te. 
  • Mellommåltid 
    • Lett og velsmakende pausemat som serveres i våre fellesareal - eller inn i møterom, om dere ønsker å fortsette møtet uforstyrret. 
  • 3 - retters middag 
    • Vi velger å variere menyen fra dag til dag. Nøye finner vi kvalitetsråvarer, handler bevisst lokalt - og samtidig støtter opp om det norske landbruket. Her kan du nyte maten med god samvittighet. 
  • Overnatting på dobbeltrom
    • Oppgradere til enkeltrom? Det fikser vi - mot et tillegg.
  • Frokost i "Gammelstua" 
    • På frokostbuffeten finner du deilig hjemmebakst av brød og knekkebrød, Kirkeby-vafler, hjemmelagd pålegg, økologisk melk og yoghurt, Mikkelhaug frokostjuice - og selvfølgelig; egg og bacon. Så stig på; senk skuldrene, føl deg som hjemme - og nyt.

  • Utsjekk og avreise etter frokosten 
    • Er det ønskelig å utnytte siste dag - kan man legge til Dagpakke Avreisedag

 

 

DAGPAKKE AVREISEDAG

Vil dere utnytte oppholdet til det fulle - kan man velge å legge til dagpakke avreisedag. 

Pakken inkluderer:

  • En dag møteromsleie med tilhørende servering
    • Tilhørende servering: håndverkskaffe, kvalitets-te, isvann og fersk frukt hele dagen
  • 2-retters lunsj i restauranten
    • En sittende lunsj, hvor vi serverer smakfulle og gjennomtenkte lunsjretter laget av de beste norske råvarene i sesong. 
      Til dessert blir du tilbydd håndverkskaffe eller kvalitets-te.