Konferanse

Kontakt oss

Kultur og underholdning

Kevin Hovdahl Holmli

Kevin Hovdahl Holmli er en ung sanger og artist fra Verdal.
Han fikk sitt gjennombrudd høsten/vinteren 2004 da har blant annet var med på D.D.E.'s juleshow og hadde flere roller i teaterstykker i Verdal Teaterlag.
Kevin tar gjerne på seg oppdrag til å synge og underholde under både små og store arrangementer. 

Ønsker du å vite mer om Kevin eller ønsker å booke han til ditt arrangement eller konferanse, ta kontakt med oss på telefon 95 45 12 45, eller e-post post@kirkebyfjellet.no

Foredrag: Velg å vær en daglig gleder

Profesjonell gledesspreder, Heidi Klefstad, snakker om det å gjøre hverandre gode, om å bli sett og hvordan vi alle kan bidra til å skape et godt arbeidsmiljø. 

Med 25 års erfaring fra salg, service, ledelse og mennesker har Heidi mye å lære bort om det å motivere andre. Hun skreddersyr foredraget for deg og din bedrift, og lover å gi en ny giv for dine ansatte. 

DagligGleder tilbyr alt fra korte foredrag for å gi påfyll i hverdagen, til lengre oppdrag med fokus på å skape en positiv utvikling over tid. 

www.dagliggleder.no 

For priser og booking - kontakt oss! 

 

Tryllekunstner Daniel Tegnander

Hva med å tilsette litt magi til eventen deres? 

Tryllekunstner Daniel Tegnander er grunnlegger av Norges største trylleskole, og har forskjellige pakker man kan velge mellom - med lattergaranti, forbauselse og utrolig magi inkludert i alle. 

Sceneshow:
Et show med høy energi, masse latter og utrolig magi. Et høydepunkt er når han tar personer fra publikum med opp på scenen. Det passer for alle aldre, både barn og ungdom men også voksne. 
Varighet: fra 20-40 min avhengig av deres program

Nærtrylling og stand-up show:
Nær-trylling er den perfekte icebreaker! 
Forvent masse skrik og latter rundt om i lokalet mens Daniel går rundt og gjør utrolig magi i gjestenes egne hender. Han kan mingle blant gjestene ved starten av kvelden, eller trylle ved børdene før eller etter maten - hva enn måtte passe deres event best. 
Varighet: ca 1,5 time 

For priser og booking - kontakt oss! 

Kultur og underholdning