Og litt historie

Kirkebyfjellet konferansesenter stod ferdig i 2008, og har siden den gang vært godt besøkt av både bedrifter og privatmarked. Bygd som et hyttetun, i solid laftestil, for å gi en lun og koselig ramme for firmasamlingene. Innredet med fokus på naturen men også med detaljer fra Meråkers lange historie med kobberutvinning og senere smelteverks industri.

Kirkebyfjellet har utviklet seg som mer enn bare et konferansesenter, i tråd med ønske fra dagens eiere og drivere, til å bli et godt besøkt helårsåpent hyttetun, for alle anledninger. Matopplevelsene er viktige. Det betyr først og fremst respekt for dyra og råvarene, benytte kun råvarer av høy kvalitet, og ikke minst ha kunnskap om hvordan tilberede disse på en bærekraftig måte. Det er oppskriften for å få fornøyde gjester.

"Sammen med min mann, kjøkkensjef Sturla Hansen, og kollega Wenche Keiseraas, driver jeg Kirkebyfjellet fram som et sted du er glad du kom til, hvor du opplever å bli sett som gjest og får gode smaker servert til alle måltid. Her er det avslappet stemning, du kan kombinere ute- og innetid, og samtidig få gjort alt som står på agendaen. Du er alltid hjertelig velkommen!"

Linn Hansen, daglig leder og sommelier på Kirkebyfjellet.