OM OSS.. 

 

Kirkebyfjellet stod ferdig i 2008, og har siden den gang vært godt besøkt av både bedrifter og privatmarked. Bygd som et hyttetun for å gi en lun og koselig ramme, men den gang i all hovedsak som et konferansesenter.

Kirkebyfjellet har utviklet seg i takt med tiden og mange fler besøkende, og i januar 2022 stod et nytt bygg på tunet ferdig. Med vår nye Fjellbistro føles tunet endelig komplett; og vårt hovedfouks som er mat og service, får virkelig komme til sin rett. 

Nå har vi blitt et "flerbrukshus" med større lokaler, og er mer fleksibel i forhold til selskap og konferansegrupper, men også til de matglade! Her har et analogt barkjøkken og nydelige lokaler fått god mottakelse og rotfeste oppe i fjellsia, i ei hyttegrend, på Kirkebyfjellet! Med åpen Fjellbistro for vedfyrt pizza i alpinsesong og de fleste fredagskvelder til annonserte temakvelder med smaksmenyer! FJellbistroen er innredet med fokus på naturen men også med detaljer fra Meråkers lange historie med kobberutvinning og senere smelteverks industri.

Matopplevelsene er viktige. Det betyr først og fremst respekt for råvarene, dyra og menneskene. Vi benytter kun råvarer av høy kvalitet, og ikke minst sørger vi for å ha kunnskap om hvordan tilberede og benytte disse på en bærekraftig måte.

Det er vår oppskrift på å få fornøyde gjester.

Sammen med min mann og kokk Sturla Hansen, og alle de fine menneskene som jobber her, driver jeg Kirkebyfjellet og Fjellbistroen. Vi streber hele tiden etter å være det stedet , som du er virkelig glad du kom til. Og gjerne snart vil besøk igjen. Hvor du opplever å bli sett som gjest og får gode og ærlige smaker servert til alle måltid.

Her er det avslappet stemning, du kan kombinere god mat og drikke med ute- og innetid, og samtidig få gjort alt som står på agendaen.
Du er alltid hjertelig velkommen!


Linn Hansen
Daglig leder og sommelier på Kirkebyfjellet