Gavekort og produkter for salg

Kirkebyfjellet jobber med gamle konserveringsmetoder som safting, sylting, hermetisering og fermentering. Et resultat av dette er at vi tilbyr produkter for salg på glass og i gaveinnpakninger, fra salgssdisken vår i restauranten.

Ønsker du å glede en venn? Hva med å spandere en matopplevelse med gode smaker i restauranten vår, og kanskje også et opphold med overnatting og utendørsaktiviteter? Vi selger gavekort til alle anledninger, hvor du bestemmer verdi, og om det skal benyttes til middag og overnatting, eller til kjøp av våre hjemmelagde produkter. Gavekortene kan du bestille, og vi sender deg i posten, eller fås kjøpt hos oss i resepsjonen.

Det varierer hva vi har for salg av produkter, ut fra sesong og kapasitet, men du kan vente å finne marmelader, honning og chutney. Ferske brød eller søtbakst i helgene, pølser og urtemajones, med mere. Vi salter, graver, modner, tørker og røyker også- og dette serverer vi i restauranten.

Ps. visste du at Tindved finnes også her til lands, og vokser vilt blant annet ved Trondhjemsfjorden? I Danmark heter det Hagtornbær. Den er tidkrevende å høste, men enklest å plukkes etter første frostnatt. Smaken? Den er himmelsk! Tropisk og har en særegen duft.