Pizzameny

Hver fredag utenom arrangementer har vi åpen Fjellbistro for vår populære surdeigspizza. Pizzabunnene lages med vår egen surdeig, Pierrè, som ble med hjem i kofferten etter en ferietur i Champagne, Frankrike. Pierrè blir tilsatt norsk hvete før han blir stekt i vår steinovn og toppes med deilig mozzarellaost - og resultatet av dette blir en fantastisk god pizza som er laget av de aller beste lokale råvarene med smaker man ikke finner andre steder. 

I alpinsesongen har vi også åpen Alpinkafe på lørdager kl 12-16. I tillegg til pizza har vi også dagens tavlerett, samt et utvalg av deilig fersk gjærbakst og kaker på disken! 

Kom å prøv den selv - du kan enkelt booke bord her

Her er vår pizzameny - med forbehold for endringer da vi følger sesongen og plukker ut de aller beste råvarene som er i sesong.
Ta en titt her for å se hvem som står bak de fantastiske råvarene vi benytter oss av! 

 

FREDAGSMENY